Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée

LUNCH V20

MÅNDAG

CHICKEN TIKKA MASALA

Serveras med basmatiris & raita.

FISKGRATÄNG

Spenat, tomat, broccoli & pom duchesse.

 

TISDAG

NÖTFÄRSBIFF

Serveras med gräddsås, rårörda-lingon, & pressgurka & kokt potatis.

ÅNGAD SEJFILE

Vitvinsås, friterad blomkål & kokt potatis.

 

ONSDAG

HELSTEKT GÅRDSKARRE

Stekt potatis, champinjonsås & haricots-vert.

HAVETS WALLENBERGARE

Rårörda-lingon, ångade gröna ärtor, brynt smör & potatispuré.

 

TORSDAG

FRANSK GRYTA PÅ HÖGREV & CHÂTEAUNEUF-DU-PAPE

Serveras med potatispuré, rostade rotfrukter & purjolök.

PANKO PANERAD KOLJA

Grönsaksragu, kokt potatis samt dill & citron.

 

FREDAG

TEMPURA FRITERAD TORSKFILÉ

Hemgjord teriyakisås, lätt saltrostad potatis & koriander.

SCHNITZEL

Gröna ärtor, stekt potatis, rödvinsås & haricots-vert.