Lunch V21

120kr

Måndag

PULLED PORK

coleslaw, bbqsås, och stekt potatis.

FISKGRATÄNG

med spenat, potatisstomp och vitvinsås.

Tisdag

UGNSBAKAD KYCKLINGBRÖST

curry, basmatiris, picklade morötter.

ÅNGADE TORSKFILÉ

brynt smör, pepparrot, handskalade räkor och kokt nypotatis.

Onsdag

NÖTFÄRSBIFFAR

råstekt lök, sky, ört rissolee och rårörda lingon.

PANKO PANERAD FISKFILÉ

dansk remoulad, ångad potatis samt dill & citron.

Torsdag

HAVETS WALLENBERGARE

rårörda lingon, brynt smör, gröna ärtor och potatispuré.

HELSTEKT KOTLETT

smörstekt brysselkål, pepparsås och rostad potatis.

Fredag

STEAK MINUTE BLACK & WHITE

 

CITRON BAKAD SEJFILE

ångad broccoli, tomatfond och kokt potatis.

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 349 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Wallenbergare original på fin mald ljus kalv rostbiff, blandad enligt ursprungsrecept, paris 1930 med våra egna lingon, brynt smör, små ärtor, samt potatispuré.

ALTERNATIV

Brynt torskrygg med västerbottenpuré, smörstekta kantareller, pepparotts kräm samt rårörda lingon.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée