Lunch V29

Måndag

HELSTEK KARRÉ

med stektpotatis chilifrästa harricorvert och pepparsås

PASTA KYCKLING O CURRY

Tisdag

BIFF ALA LIDSTRÖM

serveras med råstekpoatis stekt ägg och rödvinssky

ÅNGADSEJ MED FÄRSKPOTATIS VITVINSÅS

och smörstektbroocoli

Onsdag

HAVETSWALLENBERG MED POTATISPURÉ

skiratsmör och lingon

HÖGREVSHJÄRPAR

med gräddsås koktpotatis lingon o pressgurka

Torsdag

PANERAD TORSK MED TARTARSÅS

Färskpotatis

GRILLAD KYCKLING BRÖST

med het tomatsås basmatiris och grillad paprika

Fredag

WINERSNITZEL

med stektpotatis ärtor sky och café de Paris smör

HAVETS PASTA

med räkor kräftor blåmusslor o hummer sås

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 349kr


FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Wallenbergare original på fin mald ljus kalv rostbiff, blandad enligt ursprungsrecept, paris 1930 med våra egna lingon, brynt smör, små ärtor, samt potatispuré.

ALTERNATIV

Brynt torskrygg med västerbottenpuré, smörstekta kantareller, pepparotts kräm samt rårörda lingon.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée