Lunch V21

Måndag

UGNS GRILLAD SVENSK KYCKLING

serveras med grönsaksragu, bearnaise samt stekt potatis.

PASTA MED FLÄSKFILÉ

och grillad paprika i krämig tomatsås.

Tisdag

NÖTFÄRSBIFFAR MED KOKT POTATIS

gräddsås samt rårörda lingon.

PANERAD FISKFILÉ MED DANSK- REMOULAD

citron, dill och kokt potatis.

Onsdag

HELSTEKT FLÄSKKOTLETT MED

 pepparsås picklad lök samt stekt potatis.

GRATINERAD TORSKFILÉ MED

friterade blomkål samt kokt potatis.

Torsdag

NATTBAKAD FRANSYSKA MED

krispig bacon, purjolök, rödvinssås samt stekt potatis.

CITRON OCH DILL KOKT LÅNGAFILE MED

vitvinsås, kokt potatis samt sallad på fänkål & äpplen.

Fredag

SCHNITZEL GORDON BLUE

med ångade ärtor, sky samt stekt potatis.

ÅNGAD KOLJA

med grönaärts röra, hollandaise samt kokt potatis.

Större sällskap

A restaurant with tradition and passion for food

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 349kr


FÖRÄTT

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTT

Wallenbergare original på fin mald ljus kalv rostbiff, blandad enligt ursprungsrecept, paris 1930 med våra egna lingon, brynt smör, små ärtor, samt potatispuré.

ALTERNATIV

Brynt torskrygg med västerbottenpuré, smörstekta kantareller, pepparotts kräm samt rårörda lingon.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée