Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée

LUNCH V49

139:-

MÅNDAG

GRILLAD KYCKLINGFILÉ

Stekta grönsaker, rödvinssås & potatisgratäng.

PANERAD FLUNDRA

Skagenröra, kokt potatis, dill & citron.

TISDAG

BOEUF BOURGUIGNON

Rostade morötter, stekt smålök, champinjoner sidfläsk & potatispuré.

ÅNGAD SEJFILÉ

Ägg & persiljesås, handskalade räkor, kokt potatis & riven pepparrot.

ONSDAG

SLOTTSSTEK

Kokt potatis, rostade morötter, pressgurka & krämig oxbuljong.

SMÖRSTEKT KUMMELFILÉ

Chilifrästa grönsaker, oliver, rostad potatis & brynt smör.

TORSDAG

SMÖRSTEKT TORSKRYGG

Vitvinssås, dill potatis & friterad blomkål.

PENNE RIGATONI A LA PASTA ALFREDO

Stekt kyckling, smör, lagrad italienare samt ruccola & basilika olja.

FREDAG

WALLENBERGARE

Rårörda lingon, gröna ärtor, brynt smör & potatispuré.

BISTRONS FISKGRATÄNG

Broccoli, gröna ärtor kokt potatis & vitvinssås.