Lunch V46

Måndag

PLOMMON SPÄCKAD FLÄSKKARRÉ

serveras med smörstekta grönsaker, potatisstomp samt pepparsås.

CITRON ÅNGAD SEJFILE MED VITVINSÅS

kokt potatis samt ugnsrostade rotsaker.

Tisdag

TEXAS CHICKEN BURGER

med salsa, jalapeno,  rå lök samt pommes frites.

POCHERAD TORSKFILÉ

med ägg & persiljesås samt kokt potatis.

Onsdag

PANNBIFF MED LÖK

rårörda lingon, sky samt stekt potatis.

UGNSGRILLAD LAXFILE

med krämig hummersås, kokt potatis samt friterad blomkål.

Torsdag

HAVETS WALLENBERGARE

med gröna ärtor, rårörda lingon, brynt smör samt potatispuré.

ASIATISK KYCKLINGWOK

med bambuskott, koriander och jordnötter. Serveras med jasminris.

Fredag

FLÄSKFILÉ BLACK & WHITE

med råstekt potatis och smör frästa haricots verts.

PANERAD TORSKFILÉ

med dansk remoulad, kokt potatis samt dill & citron.

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 349kr


FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Wallenbergare original på fin mald ljus kalv rostbiff, blandad enligt ursprungsrecept, paris 1930 med våra egna lingon, brynt smör, små ärtor, samt potatispuré.

ALTERNATIV

Brynt torskrygg med västerbottenpuré, smörstekta kantareller, pepparotts kräm samt rårörda lingon.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée