Lunch V49

120kr

Måndag

KRISPIG PANCETTA

Rostad morotspuré, syrlig dillsås samt ångad broccoli.

Tisdag

GRILLAD KYCKLING

Sauce bearnaise, pomme rissolee, grönsaks ragu.

Onsdag

UGNSBAKAD LAX

Vitvinsås, dill potatis, stekta gårds grönsaker.

Torsdag

HAVETS WALLENBERGARE

Rårörda lingon, ångade ärtor, potatispuré samt brynt smör.

Fredag

STEAK MINUTE

Pommes frites, sauce bearnaise, rödvinssky, chili frästa haricots verts.

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée