Lunch V12

Måndag

KÖTTFÄRSLIMPA PÅ HÖGREV

serveras med krämig gräddsås, rårörda lingon samt len vispad potatispuré.

FISKGRATÄNG

med spenat och parmesanost, serveras med gräddbaserad tomatfond samt kokt potatis.

Tisdag

GRILLAD KYCKLINGBRÖST

serveras med dragonsås, potatis och morotskross samt samt bacon lindade bönor.

PENNE

med räkor, kräftstjärtar och blåmusslor i krämig hummersås.

Onsdag

NATT BAKAD FLÄSKKARRÉ

med pepparsås, örtrostad potatis samt bakad tomat.

HAVETS WALLENBERGARE

serveras med rårörda lingon, brynt smör samt potatispuré.

Torsdag

SKOMAKARLÅDA PÅ HÖGREV

 bacon, sauterad purjolök, potatispuré samt syrlig rödvinsås.

ÅNGAD KUMMEL

serveras med dillsås på vitvin, gröna ärtor och kokt potatis.

Fredag

STEAK MINUT BLACK & WHITE

med pommes frites & tomatsallad.

PANERAD TORSKFILÉ

serveras med dansk remouladsås, kokt potatis samt dill & citron.

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 349kr


FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Wallenbergare original på fin mald ljus kalv rostbiff, blandad enligt ursprungsrecept, paris 1930 med våra egna lingon, brynt smör, små ärtor, samt potatispuré.

ALTERNATIV

Brynt torskrygg med västerbottenpuré, smörstekta kantareller, pepparotts kräm samt rårörda lingon.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée