Lunch V38

Måndag

OXJÄRPAR

serveras med rårörda lingon press gurka samt potatispuré

GRATINERAD FISK

med spenat och parmesanost, serveras med kokt potatis och vitvinssås

Tisdag

GRILLAD CHORIZO

med mild tomatsås, senaps gräddfil samt potatispuré

LINGUINE MED HUMMERSÅS

kräftstjärtar, räkor samt blåmusslor

Onsdag

MUSTIG HÖGREVS GRYTA

med höst rotsaker samt potatispuré

PENNE MED KYCKLING

curry och chili frästa grönsaker

Torsdag

HELSTEKT FLÄSKKOTLETT

med pepparsås stekt potatis samt chili fräst haricots vert

PANERAD TORSK

med grönsaksragu tartarsås  och kokt potatis

Fredag

SCHNITZEL MED CAFÉ DE PARIS

kalvsky gröna ärtor samt rostad potatis

GRILLAD LAX FILÉ

med krämig pesto sås, dill slungad potatis samt smörstekt broccoli

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 349kr


FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Wallenbergare original på fin mald ljus kalv rostbiff, blandad enligt ursprungsrecept, paris 1930 med våra egna lingon, brynt smör, små ärtor, samt potatispuré.

ALTERNATIV

Brynt torskrygg med västerbottenpuré, smörstekta kantareller, pepparotts kräm samt rårörda lingon.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée