Lunch V39

120kr

Måndag

UGNSGRILLAD LAXFILÉ

Örtstomp, rostad palsternacka, vitvinsås.

HELSTEKT GÅRDS KOTLETT

Pepparsås, chilibea, rostad potatis och broccoli.

Tisdag

NYMALDA NÖTFÄRSBIFFAR

Stekta grönsaker, rödvinssky samt råstekt potatis.

CITRON ÅNGAD SEJFILE

Dillsås, kokt potatis, rostad rotselleri.

Onsdag

KYCKLINGSTROGANOFF

Champinjoner, basmatiris, gräslöks créme fraiche.

DILL STEKT TORSKFILÉ

Rostade rödbetor, potatispuré, brynt smör & gröna ärtor.

Torsdag

BRÄSERAD HÖGREV

Rostad morotspuré, palsternacka, syrlig dillsås & stekt bacon.

LINGUINE

Handskalade räkor, blåmusslor och bläckfisk i San Marzano tomatsås.

Fredag

SCHNITZEL

Kryddsmör, kapris, rostad potatis & gröna ärtor.

POCHERAD HOKIFILÉ

Sandefjordsås, rostade morötter, broccoli & potatispuré.

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée