Lunch V42

120kr

Måndag

NYMALD HÖGREVSFÄRS BIFFAR

Serveras med krämig oxbuljong, sockrade lingon, pressgurka samt kokt potatis.

POCHERAD FÄRSK TORSKFILÉ

Serveras med ägg & persiljesås, kokt potatis samt riven pepparrot.

Tisdag

PANKO PANERAD KYCKLING

Serveras med cikorians bbqsås, picklad rödlök, koriander och rostad potatis.

ÅNGAD SEJFILE

Serveras med brandad, broccoli och dillsås.

Onsdag

FRASIGA RAGGMUNKAR

Serveras med knaperstekt fläsk och rårörda lingon.

FISKGRATÄNG

Serveras med tomat, spenat, kokt potatis samt hummersås.

Torsdag

SCHNITZEL CAFÉ DE PARIS

Serveras med pomme rissolee, rödvinssås och kapris.

GRILLAD LAXFILÉ

Serveras med stekta grönsaker, vitvinsås och kokt potatis.

Fredag

WALLENBERGARE

Serveras med rårörda lingon, gröna ärtor, brynt smör och potatispuré.

STEKT STRÖMMINGSFLUNDRA

Serveras med rårörda lingon, gröna ärtor, brynt smör samt potatispuré.

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée