Lunch V33

120kr

Måndag

PLOMMONSPÄCKAD GÅRDSKARRÉ FRÅN DALSJÖFORS

Pepparsås, rosmarin stekt potatis, smörstekta champinjon.

ÅNGAD SEJFILE

Spenat, broccoli, potatisstomp, vitvinsås.

Tisdag

GRILLAD KYCKLINGFILÉ

Rödcurry, picklad rödlök, basmatiris, rostad blomkål.

BISTRONS FISKGRATÄNG

Gröna ärtor, rotselleri, kokt potatis, vitvinsås.

Onsdag

PANNBIFF MED RÅSTEKT LÖK

Rårörda lingon, sky, rostad potatis.

FISK & CHIPS

Remoulade, pommes frites, citron.

Torsdag

BRÄSERAD HÖGREV

Rödvin & purjolökssky, stekt smålök bacon, potatispuré.

STEKT STRÖMMING

Rårörda lingon, ångade ärtor, brynt smör, potatispuré.

Fredag

SCHNITZEL CAFÉ DE PARIS

Rostad kulpotatis, rödvinsås, kryddsmör, gröna ärtor.

UGNSGRILLAD LAXFILÉ.

Provensalska grönsaker, hummersås, kokt nypotatis, dill & citron.

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée