Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée

Lunch V48

129kr

MÅNDAG

UGNSBAKAD KYCKLING

Basmatiris, dragonsås, picklad rödlök & stekt haricots vert.

STEKT STRÖMMING

Rårörda-lingon, ångade ärtor, brynt smör & potatispuré.

Tisdag

HÖGREVSGRYTA

Rostade rotfrukter, stekta champinjoner och picklad smålök.

CITRON ÅNGAD TORSKFILÉ

Dill & persiljestekt potatis, sandefjordsås och stekta champinjoner.

ONSDAG

HEMGJORD PAPPARDELLE

Oxfilé, stekt zucchini och paprika i tomatbaserad gräddsås.

PANERAD ALASKA POLLOCK

Dansk remoulad, kokt potatis samt dill & citron.

TORSDAG

HELSTEKT FLANKSTEK

Rödvinssky, sauce bearnaise, stekt haricots vert & rostad potatis.

GRILLAD LAXFILÉ

Rostad potatis, balsamico marinerade körsbärstomater & vitvinsås.

Fredag

WALLENBERGARE

Rårörda-lingon, ångade ärtor, brynt smör & potatispuré.

SMÖRSTEKT KUMMEL

Kokt potatis, ångade rotfrukter i saffranssås.