Lunch V04

120kr

MÅNDAG

NYMALDA HÖGREVSFÄRS BIFFAR

Rårörda lingon, pressgurka, krämig kalvbuljong, och kokt potatis.

ÅNGAD TORSKFILÉ

Pocherat ägg, brynt smör, riven pepparrot, kokt potatis och handskalade räkor.

Tisdag

PANKO PANERAD KYCKLING

Veloute, grönsaksragu, pommes rissole.

VARMRÖKT LAX

Dill mayo, stekt potatis och rostad savoykål.

ONSDAG

STEKT STRÖMMING

Rårörda lingon, brynt smör, potatispuré och gröna ärtor.

BOEUF BOURGUIGNON

Stekt smålök, rostade morötter, champinjoner, sidfläsk och potatispuré.

TORSDAG

WALLENBERGARE

Rårörda lingon, gröna ärtor, brynt smör och potatispuré.

ÅNGBAKAD SEJFILE

Hummersås, kokt potatis och gratinerad broccoli.

FREDAG

STEAK MINUTE

Sauce bearnaise, rödvinssky, friterad kulpotatis och stekta grönsaker.

BISTRONS FISKGRATÄNG

Gröna ärtor, rostad blomkål, vitvinsås och pommes duchesse.

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée