Lunch V38

120kr

Måndag

KYCKLINGSTROGANOFF

Serveras me fluffig basmatiris samt gräslöksgräddfil.

POCHERAD SEJFILE

Serveras med örtstomp, citronsås samt smörstekt broccoli.

Tisdag

KÖTTFÄRSLIMPA

Serveras med krämig gräddsås, kokt potatis, rårörda lingon samt pressgurka.

ÅNGAD TORSKFILÉ

Serveras med ägg & persiljesås, kokt potatis samt gröna ärtor.

Onsdag

NATTBAKAD ROSTBIFF

Serveras med krämig kalvbuljong, örtrostade rotsaker och picklad rödlök.

FISKGRATÄNG

Serveras med cocktail tomater, spenat, potatispuré samt vitvinssås.

Torsdag

HAVETS WALLENBERGARE

Serveras med rårörda lingon, ångade ärtor, brynt smör samt potatispuré.

HEMGJORD PENNE PASTA

Serveras med fläskfilé, kantareller samt rödlök i cognacsås.

Fredag

STEAK MINUTE BLACK & WHITE

Serveras med bakad tomat, chili fräst haricots vert samt rostad potatis.

GRILLAD LAXFILÉ

Serveras med potatisstomp, vitvinsås samt friterad blomkål.

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Wallenbergare original på fin mald ljus kalv rostbiff, blandad enligt ursprungsrecept, paris 1930 med våra egna lingon, brynt smör, små ärtor, samt potatispuré.

ALTERNATIV

Brynt torskrygg med västerbottenpuré, smörstekta kantareller, pepparotts kräm samt rårörda lingon.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée