Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée

Lunch V14

120kr

MÅNDAG

Annandag påsk serverar vi inte lunch

Men bistrons kök är öppet som vanligt

Tisdag

PANNBIFF

Rårörda lingon, pressgurka, gräddsås & potatispuré.

ÅNGAD ALASKA POLLOCK

Hummersås, kokt potatis, gratinerad broccoli.

ONSDAG

GRILLAD KYCKLINGBRÖST

Stekt potatis, tomat baserad grönsaksröra, sauce bearnaise.

FISKGRATÄNG

Pommes duchesse stekt sparris, lagrad italiensk ost, spenat & vitvinsås.

TORSDAG

SMÖRSTEKT GÖSFILÉ

Vitvinsås, säsongens primörer & dillpotatis.

BIFF STROGANOFF

Champinjoner, paprika & fluffigt basmatiris.

FREDAG

SKOMAKARLÅDA

Rödvinsås syltad lök, stekt fläsk, purjolök och potatispuré.

SMÖRSTEKT LAXFILÉ

Dillmajonnäs, stekt potatis, och rostad burritanalök.