Lunch V4

120kr

Måndag

HELSTEKT KARRÉ

Serveras med champinjonsås, bakad tomat samt ört stekt potatis.

FISKGRATÄNG

Serveras med tomat & spenat samt hummersås och kokt potatis.

Tisdag

GRILLAD KYCKLING

Serveras med picklad rödlök och, stekt savojkål samt currysås och Jasminris.

SMÖRSTEKT GÖS

Serveras med stekta grönsaker, brynt smör samt kokt potatis.

Onsdag

NYMALDA NÖTFÄRS BIFFAR

Serveras med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och kokt potatis.

GRILLAD LAXFILÉ

Serveras med krämig smörsås, kokt potatis och rostad broccoli.

Torsdag

HAVETS WALLENBERGARE

Serveras med sockrade lingon, ångade ärtor, skirat smör och potatispuré.

SKÅNSK KALOPS

Serveras med rödbetor och kokt potatis.

Fredag

PULLED BEEF BURGER

Serveras med salsa, mayo, tomat, lök och pommes frites.

STEKT STRÖMMING

Serveras med rårörda lingon, brynt smör samt potatispuré.

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée