Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée

Lunch V19

120kr

MÅNDAG

PANNBIFF

Råstekt lök, sky, stekt potatis och rårörda lingon.

SMÖRSTEKT SEJFILE

Stekta grönsaker, vitvinsås, dill & citron

Tisdag

UGNSGRILLAD LAX

Pocherat ägg, smörslungad spenat, kokt potatis och hollandaise.

GRILLAD KYCKLING

Picklad rödlök, stekta grönsaker i oystersås och rostad potatis

ONSDAG

HELSTEKT GÅRDS KARRE

Stekt haricots verts, friterad potatis, krämig cognacsås och svartvinbärsgele

FRITERAD TORSK

Dill och kaprismajonnäs, rostade tomater, kokt potatis och grillad spättskål.

TORSDAG

ROSTBIFF

Potatispuré, picklad smålök, curry och rödvinssky.

STEKT GÖSFILÉ

Vitvinsås, dill och persiljeslungad nypotatis samt stekta grönsaker.

FREDAG

SCHNITZEL

Anjovissmör, kapris, haricots vert, stekt nypotatis och rödvinssås.

FISK & SKALDJURSGRYTA

Vitlöksaioli, och rostad vitlöksbröd