Lunch V03

Måndag

PANNBIFF MED KARAMELLISERAD LÖK

Serveras med stekt potatis, krämig kalvsky samt rårörda lingon.

LINGUINE MED CHILI

frästa grönsaker och skaldjur i hemgjord tomatfond.

Tisdag

INDISKA KYCKLINGSPETT

serveras med basmatiris, mangosalsa samt yoghurt

ÅNGAD TORSKFILÉ MED STEKT ZUCCHINI

och haricots vert, serveras med hummersås och kokt potatis.

Onsdag

VITLÖKSSPÄCKAD SVENSK KARRÉ

serverad med Timjan sekt potatis, pepparsås samt stekta grönsaker.

ÖRT OCH BRÖD PANERAD FISKFILÉ

serveras med kokt potatis, samt klassisk remouladsås.

Torsdag

MUSTIG GRYTA PÅ HÖGREV

serveras med rostade rotsaker, syltad lök samt potatispuré.

GRILLAD LAXFILE MED KRÄMIG CITRONSÅS

stekta morötter och champinjoner. Serveras med kokt potatis

Fredag

WALLENBERGARE SERVERAS

med brynt, rårörda lingon, gröna ärtor samt potatispuré.

SMÖRSTEKT GÖSFILÉ

serveras med vitvinsås, lätt stekt sparris och haricots vert samt kokt potatis.

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 349kr


FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Wallenbergare original på fin mald ljus kalv rostbiff, blandad enligt ursprungsrecept, paris 1930 med våra egna lingon, brynt smör, små ärtor, samt potatispuré.

ALTERNATIV

Brynt torskrygg med västerbottenpuré, smörstekta kantareller, pepparotts kräm samt rårörda lingon.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée