Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée

Lunch V42

120kr

MÅNDAG

TERIYAKI GLASERAD KYCKLINGFILÉ

Stekta grönsaker, ingefära, vitlök och jasminris.

UGNSBAKAD SEJFILE

Vitvinsås, haricots verts och friterad potatiskross.

Tisdag

ROSTBIFF

Fransk potatissallad, rödvinssky, kapris och picklad rödlök.

GRILLAD LAX

Dillmajonnäs, syrlig champinjon och zucchinisallad samt stekt potatis.

ONSDAG

RAGGMUNKAR

Sockrade lingon & stekt flask.

HEMGJORD LINGUINE

Handskalade räkor, kräftstjärtar och blåmusslor i hummersås.

TORSDAG

WALLENBERGARE

Rårörda lingon, ångade ärtor, brynt smör och potatispuré.

ÅNGAD TORSK

Brynt smör, kokt potatis och äggröra med dill & handskalade räkor.

Fredag

SCHNITZEL

Hackad schalottenlök, haricots verts, kryddsmör, stekt potatis och rödvinsås.

SMÖRSTEKT GÖSFILÉ

Smörig vitvinsås, stekt potatis och stekta grönsaker.