Lunch V29

120kr

Måndag

COQ AU VIN

champinjoner, syltlök och bacon
serveras med kokt potatis

Tisdag

PANNBIFF PÅ HÖGREV

råstekt lök, rödvinssky, lingon och stekt potatis

LINGUINE

handskalade räkor, kräftstjärtar och blåmusslor i citronbaserad vitvinssås

Onsdag

STEKT MJÖLKADE KUMMELFILÉ

med krämig svamp sås dillkokt potatis och smörstekt broccoli

KORV STROGANOFF

med ris och creme fraiche

Torsdag

PANERAD SEJ FILÉ

dansk remoulad kokt potatis, dill och citron

HELSTEKT GÅRDS KARRÉ

champinjonsås, äppelmos, stekt potatis och ångad broccoli

Fredag

PANERAD SCHNITZEL CAFE DE PARIS

kapris, rödvinssås och pomme rissolee

ÅNGAD TORSK FILÉ

skagenröra, kokt potatis dill och citron

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 349 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Wallenbergare original på fin mald ljus kalv rostbiff, blandad enligt ursprungsrecept, paris 1930 med våra egna lingon, brynt smör, små ärtor, samt potatispuré.

ALTERNATIV

Brynt torskrygg med västerbottenpuré, smörstekta kantareller, pepparotts kräm samt rårörda lingon.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée