Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée

LUNCH V03

MÅNDAG

OXJÄRPAR

Rårörda-lingon, pressgurka, kokt potatis & gräddsås.

SMÖRSTEKT KUMMEL

Curryremoulad, dillslungad potatis samt ångad broccoli.

 

TISDAG

CHICKEN TIKKA MASALA

Fluffigt basmatiris & mynta yoghurt.

STEKT STRÖMMING

Rårörda-lingon, ångade ärtor, brynt smör & potatispuré.

 

ONSDAG

NATTBAKAD ROSTBIFF

Rödvinsås, picklad rödlök, rostade rotfrukter & potatispuré.

POCHERAD SEJFILE

Hummersås, stekt ört potatis & friterad blomkål.

 

TORSDAG

SCHNITZEL GORDON BLUE

Stekt potatis, gröna ärtor, sky & stekt citron.

VÄSTKUSTGRATÄNG

Handskalade räkor, musslor, kräftstjärtar, lax & torsk i krämig hummerfond.

 

FREDAG

BOEUF  BORGUIGNON

Stekt sidfläsket, champinjoner, morötter och picklad smålök.

Serveras med potatispuré.

LINGUINE FRUTTI DI MARE

Serveras i het san marzano tomatsås.