Lunch V22

120kr

Måndag

NÖTFÄRSBIFFAR

Rödvinssky, sauce bearnaise, smörstekt potatis, haricots verts.

UGNSÅNGAD SEJFILE

Rostad blomkål, beurre blanc, dillkokt potatis.

Tisdag

HEMGJORDA KÅLDOLMAR

Rårörda lingon, pressgurka, gräddsås samt kokt potatis.

VÄSTKUSTGRYTA MED SAFFRAN

Rotfrukter, torsk, lax rödräka och blåmusslor.

Onsdag

UGNSBAKAD FRANSYSKA

Krämig kalvbuljong, örtkrossad potatis samt ångad broccoli.

HEMGJORD LINGUINE

Handskalade räkor, kräftstjärtar och blåmusslor i krämig hummersås.

Torsdag

CHILI & LIME GRILLAD KYCKLINGFILÉ

Koriander, picklad smålök, wokade grönsaker, jasminris.

VITVINSGRATINERAD TORSKFILÉ

Smörstekta champinjoner, potatispuré.

Fredag

SCHNITZEL CAFÉ DE PARIS

Pomme rissolee, sky, kapris, kryddsmör.

SALMON TERIYAKI

Ugnsstekt laxfilé, haricots verts, ångad spenat, teriyaki-sås samt jasminris.

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée