Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée

Lunch V38

120kr

MÅNDAG

KYCKLING TERIYAKI

Stekta grönsaker, ingefära och jasminris.

CITRONBAKAD SEJFILE

Vitvinsås, kokt potatis, spenat och haricots verts.

Tisdag

PANNBIFF MED LÖK

Sky, kokt potatis och rårörda lingon.

SMÖRSTEKT KUMMEL

Brynt soyasmör, rostad potatis och sesamstekt vitkål.

ONSDAG

STEKT STRÖMMING

Rårörda lingon, ångade ärtor, brynt smör och potatispuré.

SKOMAKARLÅDA PÅ RYGGBIFF

Picklad smålök, purjolök, bacon och potatispuré.

TORSDAG

PANERAD TORSKFILÉ

Dansk curry remoulad, kokt potatis, dill och citron.

MUSTIG HÖSTGRYTA PÅ HÖGREV

Rostade morötter, champinjoner, sylt lök och potatispuré.

Fredag

UGNS GRILLAD LAXFILÉ

Stekta grönsaker, rostade potatis och vitvinsås.

SCHNITZEL GORDON BLUE

Rödvinsås, rostad potatis och gröna ärtor.