Lunch V44

120kr

Måndag

KRISPIG PANCHETTA

Rostad morotspuré, syrlig dillsås, bakad palsternacka.

ÅNGAD TORSKFILÉ

Sparris, brynt smör, riven pepparrot samt kokt potatis.

Tisdag

KYCKLING STROGANOFF

Med champinjoner och zucchini, serveras med basmatiris.

BAKAD SEJFILÉ

Hummersås, spenatmos, ångad broccoli.

Onsdag

LÅG TEMPERERAD FRANSYSKA

Potatispuré, bacon, purjolök och champinjoner.

LINGUINE

Handskalade räkor, blåmusslor, kräftstjärtar i citronsås.

Torsdag

BIFF A LA LINDSTRÖM

Ångade betor, kapris, sky, rostad potatis och stekt ägg.

HAVETS WALLENBERGARE

Rårörda lingon, gröna ärtor, brynt smör samt potatispuré.

Fredag

SCHNITZEL GORDON BLUE

Veloute, gröna ärtor, stekt potatis.

GRILLAD LAX

Dillsås, stekt brysselkål och kokt potatis.

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée