Lunch V44

120kr

Måndag

KRISPIG PANCHETTA

Rostad morotspuré, syrlig dillsås, bakad palsternacka.

ÅNGAD TORSKFILÉ

Sparris, brynt smör, riven pepparrot samt kokt potatis.

Tisdag

KYCKLING STROGANOFF

Med champinjoner och zucchini, serveras med basmatiris.

BAKAD SEJFILÉ

Hummersås, spenatmos, ångad broccoli.

Onsdag

LÅG TEMPERERAD FRANSYSKA

Potatispuré, bacon, purjolök och champinjoner.

LINGUINE

Handskalade räkor, blåmusslor, kräftstjärtar i citronsås.

Torsdag

BIFF A LA LINDSTRÖM

Ångade betor, kapris, sky, rostad potatis och stekt ägg.

HAVETS WALLENBERGARE

Rårörda lingon, gröna ärtor, brynt smör samt potatispuré.

Fredag

SCHNITZEL GORDON BLUE

Veloute, gröna ärtor, stekt potatis.

GRILLAD LAX

Dillsås, stekt brysselkål och kokt potatis.