Lunch V04

120kr

MÅNDAG

NYMALDA HÖGREVSFÄRS BIFFAR

Rårörda lingon, pressgurka, krämig kalvbuljong, och kokt potatis.

ÅNGAD TORSKFILÉ

Pocherat ägg, brynt smör, riven pepparrot, kokt potatis och handskalade räkor.

Tisdag

PANKO PANERAD KYCKLING

Veloute, grönsaksragu, pommes rissole.

VARMRÖKT LAX

Dill mayo, stekt potatis och rostad savoykål.

ONSDAG

STEKT STRÖMMING

Rårörda lingon, brynt smör, potatispuré och gröna ärtor.

BOEUF BOURGUIGNON

Stekt smålök, rostade morötter, champinjoner, sidfläsk och potatispuré.

TORSDAG

WALLENBERGARE

Rårörda lingon, gröna ärtor, brynt smör och potatispuré.

ÅNGBAKAD SEJFILE

Hummersås, kokt potatis och gratinerad broccoli.

FREDAG

STEAK MINUTE

Sauce bearnaise, rödvinssky, friterad kulpotatis och stekta grönsaker.

BISTRONS FISKGRATÄNG

Gröna ärtor, rostad blomkål, vitvinsås och pommes duchesse.