Lunch V21

120kr

Måndag

PULLED PORK

coleslaw, bbqsås, och stekt potatis.

FISKGRATÄNG

med spenat, potatisstomp och vitvinsås.

Tisdag

UGNSBAKAD KYCKLINGBRÖST

curry, basmatiris, picklade morötter.

ÅNGADE TORSKFILÉ

brynt smör, pepparrot, handskalade räkor och kokt nypotatis.

Onsdag

NÖTFÄRSBIFFAR

råstekt lök, sky, ört rissolee och rårörda lingon.

PANKO PANERAD FISKFILÉ

dansk remoulad, ångad potatis samt dill & citron.

Torsdag

HAVETS WALLENBERGARE

rårörda lingon, brynt smör, gröna ärtor och potatispuré.

HELSTEKT KOTLETT

smörstekt brysselkål, pepparsås och rostad potatis.

Fredag

STEAK MINUTE BLACK & WHITE

 

CITRON BAKAD SEJFILE

ångad broccoli, tomatfond och kokt potatis.