Hemgjord mayo, handpilade räkor, löjrom, dill & citron.
(Home made mayonnaise, shrimps, whitefish roe, dill & lemon)
Ett urval kallskuret, oliver & tapenad.
(Chef´s selection from the charcuterie, olives & tapenade)
Schalottenlök, kapris, rödbetor & confitbakad äggula. Serveras med hemgjord tryffelmajonäs.
(Shallot, capers, beetroot & confit baked yolk. Served with truffle mayonnaise)
Söta körsbärstomater, basilika och tomatvinegrette.
(Sweet cherry tomatoes, basil and tomato vinaigrette)
Knaprig taco, hängmörad entrecóte, syrad rödlök, mango chutnery & gräslöksmajonäs.
(Crispy taco, tendered entrecote, pickled red onion, mango chutney & chive sour crème)
Nyvispad smör, riven vitlök & persilja.
(Fresh butter, garlic & parsley)
Vitlök, rosmarin & citron.
(Garlic, rosemary & lemon)
Parmesan, vitlök, rostade orter & våran original dipp.
(Parmesan, garlic, roasted hearbs & our original dip)
Friterad bläckfisk, aioli & citron
(Deep fried squid, aioli & lemon)
All vår pasta görs på plats i vår pastamaskin.
Vi använder oss av 4 sorters mjöl, ekologiska ägg och vatten för att få en len och fin textur i vår pasta.
Köttfärs, tomatsås och bechamel.
(Minced beef, tomato sauce and béchamel)
Ragu bianco på kalv, vitt vin, säsongssvamp, hyvlad färsk tryffel.
(Veal ragu bianco, white wine, mushrooms, planed fresh truffle)
Scampi, vitlök, vitt vin, chilli, cocktailtomat, persilja.
(Scampi, garlic, white wine, chilli, cocktail tomatoes, parsley)
Chili - och vitlöksfrästa musslor samt cocktailtomater.
(Chilli and garlic fried mussels & cocktail tomatoes)
Ocfilé, chillifrästa champinjoner & zuccini cognacsås.
(Fillet of beef, chilli fried mushrooms & zuccino cognac sauce)
Fänkälssalsicccia, salvia, tomat, smör & persilja.
(Fennel salsiccia, sage, tomato, butter & parsley)
Penne i krämig gorgonzolasås, babyspenat, riven parmesan & persilja.
(Penne in a creamy gorgonzola sauce, baby spinach, grated parmesan & parsley)
Entrecôte med fin marmorering, vispad bearnaisesmör, pommes frites, bifftomatsalad & bloody Mary dressing.
(Whipped béarnaise butter, pommes frites, tomato salad & bloody Mary dressing)
Kalvsky, kapris, kryddsmör & pommes frites.
(Veal gravy, capers, herb butter & pommes frite)
Finmald ljus kalvrostbiff serveras med våra egna lingon, små ärtor samt potatispuré och brynt smör.
(Fine ground veal served with our own lingonberries, small peas with potato puree and browned butter)
Lättrostare säsongsgrönsaker, dillslungad potatis & buerre blanc.
(Lightly roasted vegetables of the season, potatoes hurled in dill & buerre blanc)
Vin och gräddkokta blåmusslor, chili krutonger, saffransaioli, pommes frites.
(Blue mussels in wine and cream sauce served with croutons, saffron aiolo & fries)
Bouillabaisse, rotfrukter, lax, torsk, rödräka, bläckfisk, musslor och saffransaioli.
(Bouillabaisse, root vegetables, salmon, cod, shrimp, calamari, mussels & saffron aioli)
Nymald angus beef, cheddarost, karamelliserad lök & vår original dressing.
(Fresh ground angus beef, cheddar cheese, caramelized onion & our original dressing)
Serveras med potatispuré, gräddsås, lingon & vår pressgurka.
(Meatballs served with potato pure, cream sauce, lingon berries & cucumber)
med fikonmarmelad
smulade drömmar, maränger och hallon, samt sockarbränd panacotta och chokladmousse
serveras med kolasås & vaniljglass
serveras med kardemumma, hallon & rostad mandel
Prosecco & persikapuré
Havana club, mynta, lime, soda
Vanilj vodka, kahlua, espresso
Prosecco, aperol, soda, lime
Hendricks gin, London essens tonic, nymald svart peppar & hyvlad gurka
St. Germain fläderlikör, prosecco, mynta, soda
Jameson whisky, caffe, sockerlag & nyvispad grädde
Cognac
Whiskey
Rom
Irish Cream
Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.
Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!
ALTERNATIV
ALTERNATIV