Plat Du Jour - Vecka 21
Sauce bearnaise, pomme rissolee, haricots verts & rödvinssky.
Citronsås, smörstekt broccoli & kokt potatis.
Rödvinsås, potatissallad & purjolök.
Saffranssås, kokt dillpotatis stekta grönsaker.
Grillad kycklingfilé, chili & vitlöksfrästa grönsaker i krämig gräddsås.
Dansk curry, gröna ärtor & kokt potatis.
Kokt dillpotatis, gräddsås, rårörda-lingon & pressgurka.
Broccoli & gröna ärtor, pommes duchesse samt vitvinsås.
Sauce bearnaise, rostad potatis, haricots verts samt rödvinssky.
Brynt smör ångade ärtor, riven pepparrot, handskalade räkor samt kokt dillpotatis.
Stekt Halloumi, tomat, krispsallad, lök, jalapeño & vår original dressing, serveras med pommes.
Grillad kyckling, knaprig bacon, romansallad, rostade krutonger & hyvlad lagrad ost.
Välj dag
Complete your reservation